• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Licenciatura
    • Facultad de Ciencias e Ingenierías Biológicas y Químicas
    • Ingeniería de Industria Alimentaria
    • Search
    •   DSpace Home
    • Licenciatura
    • Facultad de Ciencias e Ingenierías Biológicas y Químicas
    • Ingeniería de Industria Alimentaria
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Elaboración de un Plan de Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control de la Línea de Quesos Madurados Para la Empresa “Prodesur E.I.R.L 

    Avendaño Bernal, Brenda Elizabeth (Universidad Católica de Santa María, 2018-06-05)
    El presente trabajo consistió en que se elaboré un plan HACCP en la empresa PRODESUR E.I.R.L. Este trabajo muestra objetivos fundamentales tales como la seguridad alimentaria del consumidor, ofreciéndole un producto que ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Avendaño Bernal, Brenda Elizabeth (1)
    SubjectInocuidad (1)Queso Madurado (1)Sistema de Calidad (1)... View MoreDate Issued2018 (1)Has File(s)Yes (1)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV