• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Licenciatura
    • Facultad de Ciencias e Ingenierías Biológicas y Químicas
    • Ingeniería de Industria Alimentaria
    • Search
    •   DSpace Home
    • Licenciatura
    • Facultad de Ciencias e Ingenierías Biológicas y Químicas
    • Ingeniería de Industria Alimentaria
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    DETERMINACIÓN DE LOS PARÁMETROS TECNOLÓGICOS PARA LA ELABORACIÓN DE UN EMBUTIDO AHUMADO TIPO CHORIZO A PARTIR DE TRUCHA (ONCORHYNCHUSMYKISS) CON DISEÑO Y CONSTRUCCIÓN DE UNA MAQUINA MEZCLADORA PARA CHORIZO. UCSM. 2014. 

    BARRIOS MAMANI, VANESSA MEDALIT; GUÍA HUAMANI, SONIA TERESA (UCSM, 2014-05-21)
    MATERIA PRIMA PRINCIPAL CARACTERÍSTICAS QUÍMICO - FÍSICAS CARACTERÍSTICAS BIOQUÍMICAS CARACTERÍSTICAS MICROBIOLÓGICAS USOS ESTADÍSTICAS DE PRODUCCIÓN Y PROYECCIÓN PRODUCTO A OBTENER NORMAS NACIONALES E INTERNACIONALES ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    BARRIOS MAMANI, VANESSA MEDALIT (1)
    GUÍA HUAMANI, SONIA TERESA (1)SubjectELABORACIÓN DE EMBUTIDOS (1)PARÁMETROS TECNOLÓGICOS (1)TRUCHA (1)... View MoreDate Issued2014 (1)Has File(s)Yes (1)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV